19-8-94 op aarde komen

Geplaatst op maandag 22 april 2024 @ 14:26 , 5 keer bekeken

19-8-94 op aarde komen
Lief kaartje van Carolien binnen.
Wat is dat toch de laatste tijd met het vrouwelijke geslacht. Het trekt me nu ook heel sterk, gewoon willen omhelzen, knuffelen, in elkaars armen, samen zijn. Elke lieve vrouw die hier op aarde rond loopt. Maar de reactie lijkt ook in de wereld te komen terug te komen in reacties. Laat ik maar eerlijk naar mijn hart blijven luisteren.

 

20-8-94 musicmarathon
Ja, tv-time. Woodstock, Woodstock, en nog eens Woodstock.
Eerst het laatste deel van 25 jaar geleden. Het heeft toen mensen toch wel veel gedaan.
Een positief gevoel, héééé het is mogelijk, love en peace.
Hierna dan 25 jaar later.

En wie is daar weer alsof er niets veranderd is, Joe Cocker. Hijzelf is ook niets veranderd, dezelfde strot, dezelfde maniertjes dezelfde bezieling.
Hierna komt een nogal afstotelijke band, hele cleane mannetjes waar ik toch doorheen blijk te moeten kijken. Ze ontpoppen zich tot een diep indringende band met allerlei vreemdsoortig theater eromheen. Een clown die zich schijnbaar diep verwond met een scheermes, heel realistisch maar ook confronterend. Ook allerlei erotische spelletjes van twee vrouwen, en acrobatiek.
Hierna kijk ik tussen door wat anders maar de verbinding valt ook steeds weg. 3.30 geef ik het maar op.

Vandaag sta ik toch redelijk vroeg weer op, 10.00 en het feest gaat door.
Arrested Development was wel heel bijzonder. Een hele club mensen op het podium, dansend, zingend, springend. Grote kracht en bezieldheid, intensiteit. Spirituele boodschap, grote Vrijheid. Een religieuze man is ook erbij, een soort gurufiguur die op zijn manier ook helemaal uit zijn bol gaat, dansend met een danseres, handen opgeheven, God zij geprezen. De danseressen die wel ongelooflijk kunnen bewegen, elk onderdeel van het lichaam zit los.
Ja, heel mooi allemaal.
Dan Santana, ware overstijgende Spiritualiteit. Luisteren met het hart, zien met het hart. Zoals Carlos zei; Woodstock omringt door engelen. In deze Geest het jaar 2000 in, de Geest van vrede, harmonie, Vrijheid, vreugde, Liefde. De spiegel van dat wat mogelijk is. Het spel van een engel, de snaren van de gitaar die beroerd worden door een engel.
Totale overgave in de ritmesectie, EXTASE!


Kagib


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: