7-7-87 vasten

Geplaatst op woensdag 29 maart 2023 @ 14:33 , 16 keer bekeken

7-7-87 vasten
Doordat ik niet eet voel ik me steeds relaxter. Energie/kracht blijft best wel redelijk in me. Af en toe kan ik me wat minder goed concentreren, echt bijzondere dingen gebeuren er nog niet.
Wel gevoel dat ik me steeds meer kind voel.

9-7-87 vasten vervolg
De ervaringen van mijn zuivering zijn minder diep geworden als ik verwacht had. Misschien moet het wel een stimulans zijn om op dezelfde weg door te gaan. Het blijkt dat er geen negatieve dingen naar boven kwamen, geen verdringing. Ik voelde me steeds relaxter, steeds meer kind. Ik hoefde niet zoveel meer, vond alles wel mooi. Droomde veel weg, een fantasiewereld in de wolken. Ik leefde intens, maar deed toch niets. Mooi was ook dat ik na elke droom weer wakker werd, en daarna meteen weer in slaap viel.

Gisteren lekker ontspannen geslapen, voelde me echt relaxt. Wat gelezen, wat gekletst, muziek geluisterd, weggedroomd.
S avonds kwam Anja. Gezellig samen naar café geweest. Ontspannen sfeer, zij veel kletsen - astrologie, vrienden, vakantie - ik luisteren. Echt een band tussen elkaar, op een fijne manier afscheid genomen.Ja, en ik moet nu echt een tijdje op eigen benen staan. Zonder steun, stimulans, troost van Anja. Ik zal zelf initiatieven moeten ontplooien, alleen mijn eigen weg gaan. Maar ik weet nu dat die weg goed is. Dat zelfvertrouwen heeft Anja mij gegeven zodat ik nu alleen verder kan.

Vandaag niets bijzonders. Alleen te horen gekregen dat ik morgen tenminste 25 km kan gaan lopen ivm Is het hier oorlog? Voorbereidend kennismakingsweekend in Wageningen.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/83v7GgWV8v


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: