natuurlijk Zijn

Geplaatst op zaterdag 23 oktober 2021 @ 14:03 , 44 keer bekeken

Als je woorden uit je hart komen, komt de kracht vanzelf.
Als er iets is dat je met je handen moet uitdrukken, hoef jij niets te doen, je handen zullen ervoor zorgen. Als iets in je ogen tot uitdrukking komt, gebeurt dat ook. Jij hoeft er niet voor te zorgen, anders wordt het allemaal schijnheiligheid.

Riskant leven betekent: je leven laten gebeuren, en ga er dan in mee zonder je er druk om te maken of je op de hoofdweg zit of niet, zonder je erom te bekommeren waar je terecht komt.
Maar heel weinig mensen leven echt. Negenennegentig komma negen procent van de mensen plegen alleen maar langzaam zelfmoord.

Osho

Zeker waar, het gaat om die echtheid.
Dan blijf je dicht bij jezelf. Hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je dan in de Waarheid bent. Maar je bent trouw aan jouw waarheid wat voor jou als waarheid voelt. Niet die waarheid opsluiten maar open laten uitstromen, je hierdoor laten leven, daar vanuit handelen. 

Maar dan dus open blijven voor alles wat op je pad komt voor je medemens in elke situatie waarin je terecht komt. En wat ik al vaker gezegd heb in open te zijn voor de Waarheid in jou. Zonder die Verbinding, zonder enige voeling daarmee kun je geen pad gaan. Die Waarheid kan je dan waarlijk tot de Waarheid brengen dat je daar uiteindelijk een instrument van mag worden.

lieve warme groet Kagib


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: