maak jezelf weer vrij

Geplaatst op zondag 24 mei 2020 @ 14:51 , 78 keer bekeken

Gevangen in een web van angsten bewandel jij het levenspad Je hoofd zit vol herinneringen je voelt je moe en afgemat Beschadigd door 't verleden baan jij jezelf een weg De buitenkant oogt vrolijk van binnen pijn, onecht Een prachtig zacht gitaarakkoord het wil jou raken diep van binnen maar jij, jij hoort slechts valse noten Want jij kunt niet meer zingen De pijn. hij voelt soms zwaar en hevig je kunt hem niet omarmen Niet meer in staat jezelf te geven niet meer in staat om te verwarmen Je voelt je eenzaam en alleen verdrietig en geraakt de vrolijkheid in jouw leven door anderen kapot gemaakt.
En je wordt stil, stil van verlangen en je hunkert naar geborgenheid emoties komen boven drijven en je voelt grote spijt Waarom kan ik mezelf niet geven wat is er allemaal misgegaan waarom controle willen houden en beheersen van wat fout kan gaan Je voelt je zo onecht van binnen heel bang en vol onzekerheid je muurtjes lijken flatgebouwen je bent op zoek naar tederheid

Liefde is voor jou het sleutelwoord je kunnen durven laten gaan en los te laten, vooral los te laten en te mogen zijn voortaan Verlangens om te knuffelen en lief te hebben met open hart broos en breekbaar durven zijn en af en toe verward En in de stilte ontstond jouw verhaal een verhaal over de liefde nog diep verborgen in jouw hart o.. laat hem bovenkomen deel haar met anderen maak die start Je hebt hiervan zoveel te bieden je zou eens moeten weten.
Wordt weer open zacht en kwetsbaar en zet je maskers af omdat wanneer jij voor de spiegel staat jij geen vreemde meer zult zien alleen nog maar een echte vrouw/man Vol van liefde en dan misschien zul jij je gaan beseffen dat angsten niet meer nodig zijn te mogen wezen wie je bent vol liefde en soms pijn. Ja, in de stilte ontstond jouw verhaal zo mooi en echt en zo dichtbij laat dit verhaal nu werkelijkheid worden en maak jezelf weer vrij.

Schrijver onbekend

Erg mooi uitgewerkt hoe het vaak is verborgen achter maskers en muren dat daar zoveel pijn en verdriet achter verscholen zit. 

lieve warme groet Kagib


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: