26-6-2007 regenboog

Geplaatst op donderdag 21 maart 2019 @ 15:30 , 1193 keer bekeken

26-6-2007 REGENBOOG

Dat was een langere tijd stilte.
Er viel niet zoveel te melden, alles ligt beetje stil, geen nieuwe ontwikkelingen. Geen reactie trajectburo, geen ontwikkelingen mbt Sander, nieuwe mogelijkheden. Heb nu zeker mooie plek op zijn site, dus kan zich zeker iets opbouwen.

En toch er hangt iets in de lucht, kwam bij mij net naar boven, we gaan naar de finale. Finale van wat? Grote rampen? Het zou best wel s zo kunnen zijn, wat ik heel mijn leven, in ieder geval sinds ik t bewustzijnspad opgegaan ben nu echt zich zal gaan openbaren. Dan zal ik pas werkelijk mijn functie kunnen vervullen.
Wat dat betreft, de titel, ben afgelopen weekend op soort spiritueel weekend geweest, uitgenodigd door Sander. Was van zaterdag tot maandag, maar omdat t heel vroeg begon ging ik vrijdagavond al naar Sander. Kon bij hem blijven slapen, hij woont dicht bij de plek waar dat weekend zou plaatsvinden
En op weg daar naartoe, wauw wat n mooie regenboog, de hele boog zichtbaar en vooral aan t begin hartstikke helder. Niet vaak dat ik dit heb mogen aanschouwen. Het leek wel alsof de boog meeging met de trein, hij verdween ook maar niet.
Tuurlijk heel mooi symbool. Wat er ook staat te gebeuren, hoe donker alles ook eruit gaat zien, het Licht is aanwezig, het wordt gedragen door het Goddelijke, door de Bron, door die Kracht die alles in gang gezet heeft.
En ja t weekend was ook een afwisseling van regen en zonneschijn.
Zal over t weekend nog s wat concreter delen. :)

 

Vrijdagavond dus op weg, en die mooie regenboog, ontvangst door Sander. Aangekomen bij hem nog lekker wat delen, en ja dan toch echt naar bed, want al vroeg weer op.
Nouja bed, ik mocht op de bank slapen. :p Maar wel hele grote comfortabele bank dus geen enkel probleem. :)
Alles beetje vreemd, gekke geluidjes tussendoor dus niet echt veel geslapen, en al heeeel vroeg weer op.

De dag daarop dus n hele lange dag, kwart voor 7 op.
Hmmm t weer viel nog mee, aangekondigd dat t heel veel zou regenen. Maar t zonnetje scheen, da was toch n hoopgevend begin.
Er was aangekondigd dat we in tentjes zouden gaan slapen, en wist ook totaal niet hoe t daar eruit zou zien. Was er mogelijkheid voor binnenactiviteiten als t zou regenen?
Nou bij aankomst viel dat allemaal heel erg mee. Grote boerderij met soortement van schuren die nu heel andere functie gekregen hadden. ;) Mooi ingericht beetje tempelachtig. Bleek dus soortement van Sai Baba groep te zijn die dit inititatief ondernomen had, al had Sander zeker ook n vinger in de pap.
In de grote ruimte heel groot schilderij van Sai Baba aan de ene kant en aan de andere kant van iemand die zijn opvolger schijnt te zijn.
Het feest kon beginnen. :p
Weekend had wel heel mooi thema, 'gewoon Zijn' en dat werd ook benadrukt, niks is verplicht, niet verplicht om aan activiteiten deel te nemen.

Het begon dus in die tempel met soort van Indiase ceremonie. Ik weet nie wat t voorstelde. Soort reinigingsritueel. Soort object met n gootje en daar werd keer op keer water in gegooid en daarna weer iets anders. Dit werd dan weer opgevangen ondertussen allerlei gebeden en mantras die gezongen werden. Ja ik was echt terug in India. :p De rest van t weekend dus ook, heel veel mantras zingen en ceremonies. Aanbidding van de goden en tuurlijk Sai Baba. Was best druk, veel mensen, en ook zeker hele lieve mensen. Maar wel beetje andere afstemming, toch vooral devotees, aanbidders van hun guru.
O, er werd dus steeds water over dit object gegooid, leek op n eikel, en daar had t ook n beetje mee te maken. :p Dat stroomde dus in die gootjes en van daaruit werd t weer opgevangen.
Aan t eind werd die 'eikel' nog ingesmeerd met soortement van heilige kruiden. Nog afsluitend zingen en de eerste ceremonie was voorbij.
Daarna ontbijt, wat kletsen, en door naar t volgend evenement.
Dat werd oa geleid door Sander, yoga voor alle leeftijden. Wel leuk, ene kant wat wijze woorden, andere kant leuke oefeningen, beetje lichaamsbewustzijn krijgen. Was vooral op de kinderen gericht maar juist daardoor ook belangrijk voor de volwassenen om beetje t kind in hun vrij te maken.
Een klein jongetje viel al meteen op aan t begin, lag hele tijd te rollebollen, keek nergens naar wat eigenlijk gevraagd werd, deed gewoon zijn eigen zin. Klein negerjongetje, echt een belhameltje. De rest vh weekend kwam ie steeds terug in beeld, soort rode draad. Gewoon Zijn, en dat deed ie. ;) Crosste steeds rond op stepje, liet alles om zichzelf draaien, erg grappig. :)

Volgende keer verder.

lieve groetjes Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-pwivB7KzMn


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: