3-5-2006 wat verdieping

Geplaatst op dinsdag 19 februari 2019 @ 13:33 , 66 keer bekeken

3-5-2006 WAT VERDIEPING

Ik mocht vandaag wat lezen in werkstukken, opdrachten van Margreet, van haar opleiding.
Was toch wel fijn, want t ging heel veel over de groep waar ik nu in zit. Allemaal zo her-kenbaar, de klienten, hun problematiek, hoe ze met dingen omgaan. Veel situaties die ik zelf meegemaakt heb, en gezien heb. Analyses die ik zelf ook zo beleeft heb. Toch leuk, een inkijkje van iemand anders, observaties en dan precies hetzelfde zien.
Ook wel bekrachtigend omdat ik erin 'zag' ja Karel hartstikke goed allemaal hoe je ermee omgegaan bent. :) En dat zonder opleiding. :p
Verder ook fijn, wat achtergronden van de klienten, daardoor nog wat meer begrip voor hun beleven. Hun thuissituatie die echt niet altijd even prettig is of was. Ook goed te lezen dat er zoveel positief met ze veranderd is, door de plek waar ze nu zitten. :D!
Ja, was fijn hier na de koffiepauze tot de lunch in te mogen lezen. :)

 

Daarvoor onverwachts alleen op de groep. Ik dacht maar eventjes, ze moesten nog wat langer praten, maar dat eventjes werd dus tot de koffiepauze van 10.30
Verder heel relaxt hoor, ontspannen sfeer, ook Alice bleef lachen. Alleen Han moest spugen, werd beetje ziekjes, heb t opgeruimd en ojee Elly moest ineens naar de wc, hoeft bijna nooit, hoe wordt daarmee omgegaan? Ze bleef uiteindelijk wel heel lang op de wc zitten en toen toch maar iemand erbij gehaald.

Na de lunch nog heeeeerlijk gewandeld met Alice en Elly en Han. En ja, daarin wel weer zichtbaar dat t niet alleen een pretje is die vlinders voor Han. We zagen een heeeeele mooie, zat heel dichtbij op n blad, bleef rustig zitten, we konden allevier heel rustig kijken voordat ie wegfladderde. Maar Han was helemaal hotel de botel, en dit bleef zo, verdrietig, en helemaal bezeten van die vlindertjes. Deze keer was t er ook niet bij om handje van Elly rustig vast te houden, hij liep vooruit op zoektocht naar vlinders. Wekt echt heel veel spanning bij m op. Daarnaast ziet ie ook nog heel slecht, dus ik zag daarna nog verschillende keren witte vlindertjes, maar verschillende kon hij niet zien. Wel heel leuk. Eentje was helemaal weggefladderd maar fladderde toen weer helemaal terug, dicht naar Han zodat hij de vlinder toch goed kon zien.
Maar nogmaals, pfff wordt zware tijd voor m. :O Krijgt ie ook ineens last van allerlei pijntjes, echt alles staat op zijn kop, helemaal van slag af. Hoop voor m dat t een beetje mag veranderen, als t wat normaler wordt dat r vlindertjes zijn. :)

 

Verder ook nog wel wonderlijk.
Dora die zo goed kan puzzelen was met mij heel de tijd zo vrolijk, lekker puzzelen, kletserig. En ik was even weg, en kwam terug, Greet en Margreet waren ook net terug, en ze was helemaal veranderd. Dit is daarna ook grotendeels zo gebleven. Pas na gesprekje met haar kon ik r weer beetje blij maken, sja.

 

Aan t eind van de dag weer lekker gezongen, ook weer samenzang met Greet, mooie Engelse liedjes geprobeerd en toen was de dag weer voorbij. :)
Wel superweer he, vandaag. Vond dat mensen nog erg veel kleertjes aanhadden. ;) Ik had helemaal mijn zomeroutfit aan, witte dunne broek, geel t-shirtje, sandalen, heerlijk. Maar de klienten hadden nog dikke truien aan en de begeleiding zag r ook nog niet zo super zomers uit hihihi
Morgen weer n mooie dag, hoop dat we weer veel naar buiten kunnen. :)

 

lieve groetjes  Kagib  :)

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-1TIAdF9gzS

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: