3-4-2006 lekker kind zijn

Geplaatst op woensdag 13 februari 2019 @ 15:12 , 65 keer bekeken

3-4-2006 LEKKER KIND ZIJN

Zo is n verjaardagsfeestje met de familie wel fijn ja, als er kindjes zijn. :p
Nouja, t was r maar eentje maar ze was meer dan genoeg. ;)
Heerlijk genieten, van haar spontaniteit, fantasie.
Ik hoef maar een hint te geven, en ze pakt t op en een volgend spel is geboren. :)

 

Volwassenen zijn vaak zo saai he in hun gespreksonderwerpen, geld en spullen, dus dan komt Rosa goed van pas. :p Zo heet ze dus, is pas 4 geworden. De ideale leeftijd voor fantasiespelletjes, alles komt tot leven, alles gaat praten alles verandert in wezens wat je er maar van wil maken.
Lekker buiten spelen, eerst in t gangetje dat heerlijk omlaag gaat. De bal mee, en een stok en eindeloos plezier kan beginnen.
Bal omlaag laten rollen hadden we vorige keer ook al gedaan, en af en toe krijgt de bal een eigen leven, een eigen willetje, en dan moet de bal naar school, maar iemand verandert dan weer in een stoplicht, mag de bal niet door, en de stok verandert in een paardje, maar t paardje wil niet naar school loopt steeds weg en begint dan heerlijk van t mos te eten. Mjam mjam, en zo fantaseerden we samen verder.
Totdat t tijd was voor iets lekkers, naar binnen.
En dat vonden de volwassenen heel leuk. :p
Druk aan t praten.

 

Al snel gaf ik de hint voor n nieuw spelletje.
Gaf haar drinkbeker een geluidje, stemmetje terwijl ik m bewoog, vind ik altijd erg leuk stemmetjes geven aan dingen, gekke geluiden maken. Zei deed t dan na, en toen n ander bewegingkje met weer geluidje. En toen nam zij t roer in handen, moest ik haar na gaan doen hihihi met die drinkbeker. Dus van de stoel af, hupsen, een keer in de bank duiken, beer drinken geven, over de grond rollen. Dit als een variatie van vele variaties die volgden met de meest vreemde geluiden, en ik deed haar steeds na, nouja deed n poging daartoe t werd wel steeds ingewikkelder hahaha En de volwassene vonden t zo leuk, ons spelletje, mijn zwager met n bromstem, kunnen jullie niet buiten spelen. :p Nee, veel leuker binnen. Mijn zus vond t wel heel leuk als ze even uit t gesprek kwam genoot ze van wat ze zag, Diana de moeder dus. :)
Pffff wel vermoeiend, dus uiteindelijk heb ik r toen toch maar n einde aan gemaakt.
Maar t was heerlijk, dat gezichtje, je had t moeten zien, jammer geen foto of fillempie.

 

Ook nog buiten gewandeld, naar de speeltuin, s kijken wat we hier nog zouden kunnen doen. Soort kasteel, lekker naar boven klauteren, of zij boven en ik beneden, muziekconcert met stokken, en zij toverde bovenop de toren de boeven die eraan kwamen om dat ze heel lief werden. Dansen met de stokken, door t gat naar beneden.
Weer veel plezier. :)
Heb haar uiteindelijk ook naar bed mogen brengen, verhaaltje voorgelezen. Ze was nog wel beetje uitgelaten, gekke fratsen op t bed, maar uiteindelijk ging ze toch braaf onder de deken van Sneeuwwitje. :) 

 

Aan t eind zelfs nog een wezenlijk diep gesprek met mijn zus, toen iedereen al weg was, was fijn.
En toen weer naar huis, waar ik na middernacht aankwam.

 

Vandaag dus t museum, gezellig. Moest weer iemand inwerken, ontspannen allemaal, leuke vrouw. Verder nog allerlei toestanden die erom heen gebeurde, dus geen tijd voor bv internetten. :p

 

Morgen dus de teamdag.
En jahoor t is gelukt, mijn moeder had groene laarzen bij. Ben ik heel benieuwd waar ze morgen voor nodig zijn. ;)

 

lieve groetjes   Kagib  :)

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-5wmzDrgrVK


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: