weekverslag 14-3-2004 genieten

Geplaatst op dinsdag 11 december 2018 @ 14:50 , 181 keer bekeken

WEEKVERSLAG 14-3-2004 GENIETEN

Ja, dat was wel het basisthema genieten. Maar ja, over genieten valt toch niet zoveel te zeggen. Of toch wel ;-)
Effe kijken........... Ja, gewoon genieten van Zijn. Lekker licht, gedragen door, vervuld door het Licht, zo licht als een veertje. Ooooooooh ik ken t zo goed maar t was toch al een tijd geleden. In ieder geval zo lang achter elkaar. En nu mocht het er weer zijn, hoe ik mezelf zo goed ken. Heeeeeeeel veel zingen, eindeloze melodietjes, gekke stemmetjes hihihi Heel veel lachen, zomaar, om mezelf, mijn eigen grapjes, och ja, kan mezelf goed vermaken, heb r niet zoveel voor nodig. ;-) Lekker door de dag heenstromen. Wel steeds wat langer uitslapen, maar wel heerlijk slapen, en lekker fit wakker. Zondag trouwens heel actief geweest, vroeg op. Ging voor eerste keer naar videopresentatie van Krishnamurti, wel mooi maar niet super indrukwekkend. Opkomst minimaal, maar wel zeer intensieve uitwisseling vooraf en achteraf, heb hierin ook bijdrage mogen leveren. En toen op voorstel hoppa naar Alkmaar, och waarom niet, go with the flow, nieuwe mensen, en de video raakte tweede keer eigenlijk nog meer, ging wat dieper. Was dus soort interview/vraaggesprek met Krishnamurti. Tussendoor heerlijk met een paar buiten gewandeld, stralend zonnige dag, echt genieten. Ook in Alkmaar fijne uitwisselingen over van alles en nog wat en toen weer terug naar huis, was t alweer 19.00, dacht rond 13.00 thuis te zijn hihihi Maar zeker voor herhaling vatbaar.

En de rest van de week dus veel bij mezelf, alleen nog bij mijn hospita op bezoek geweest, was ook gezellig. Maar dit bij mezelf zijn was dus heerlijk. Lekker aan de slag gegaan met mijn teksten, ze diep op me in laten werken, ze nog eens goed proeven. Welke wel, welke niet, wat aanpassingen. Brengt me altijd diep bij mezelf, want ja is ook ontstaan uit diepe laag van mezelf. Proces is nog niet klaar hoor, gelukkig maar hihihi vindt t veel te fijn om te doen, maar gaat heel mooi worden, ga er een mooi geheel van maken. Tussendoor dus de promotie, veel mailtjes geschreven, en ja het gaat dus echt gebeuren, ben er heel blij mee. Zo heb ik straks iets tastbaars om verder mee te werken, om verder uit te bouwen.
En ja, ook gewoon algemeen genoten van dat ik was, lekker zitten, smile op mijn face, wat lezen, actief voor de club, hiervoor geschikte citaten uitzoeken. 's Avonds nog wat chatten, wat uitwisselen en zo is de week voorbij gevlogen.

En ja, dan is er die aanslag in Spanje. Heb de beelden op me in laten werken, wat er gebeurd is, het verhaal, en er gebeurd niks, helemaal niets. Geen enkele emotionele opwelling, aanraking, blijft totaal neutraal. Ik kijk naar mezelf, Karel wat ben je toch geworden dat je onaangeraakt kan blijven kijken, terwijl je 15 jaar geleden en meer totaal uitflipte, verdriet, wanhoop, pijn, meelijden. Het is alsof ik een ander mens ben, en het komt eropneer op een bepaalde manier ben ik dat ook. Zoveel van dat wat ik was, is verdwenen. Maar er is zeker heel veel moois voor in de plaats gekomen, in me gegroeid, opgebloeid. De wereld is niet echt veranderd. Het is nog steeds een poel van ellende, als ik bv alleen al kijk naar de nieuwsbrief van Artsen zonder grenzen die ik thuis ontvang, waar ze wel niet nodig zijn omdat er oorlog is, onderdrukking. En wat kan ik hier tegenover stellen, zijn die ik ben, uitstralen wat ik ben, en trouw zijn aan dat wat ik Ben. Mijn spel spelen in het geheel, en ieder voor wie ik hierin wezenlijk iets mag/kan betekenen, daar ben ik dankbaar voor.

tot een volgend moment lieve warme groet Kagib 6.gif

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-3HAhIjJq5H


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: