31-1-88 aktie

Geplaatst op dinsdag 05 december 2017 @ 13:01 , 45 keer bekeken

31-1-88 aktie
Hoe sterker ik word, hoe meer ik mensen kan helpen, steunen, hoe hoger het verwachtingspatroon wordt.
Ja, het was gisteren een hele bijzondere dag. Naar landelijke vergadering van Rebel (actiegroep) geweest samen met Germa. Was heel leuk, zonder bijbedoelingen kon ik met haar ontspannen over van alles en nog wat praten. Ik heb haar wat zelfvertrouwen kunnen geven. Vergadering was in Brummen, ik vond het een heel mooi dorp, vooral de bomen vielen mij erg op, allemaal heel oud, de meest fantastische vormen. Vergadering was in een villa, ontzettend mooi gebouw met een heleboel kamers. Ja, heel de dag was gewoon lekker relaxt. Ook nog met jongen genaamd Neil gepraat. Aan buitenkant heavy punker, maar binnenin zit een heel mooi hart, dat werd me wel duidelijk. Ik heb hem mijn tekst gegeven.

Hierna de tekst die ik daar, en hierna vaker verspreid heb:


   DE WERELD DROOM..NACHTMERRIE


Ik geloof erin dat de wereld een wereld vol liefde kan worden!

De meeste zullen hun schouders ophalen en zeggen, dat kan nooit. De wereld is toch een grote ellende. Zowat heel de wereld is in oorlog, miljoenen mensen creperen van de honger. Hoe kun je dan nog zeggen dat deze wereld een wereld vol liefde kan worden?

EN DAAR LIGT HET PROBLEEM, DE OORZAAK VAN ALLE ELLENDE

Niemand gelooft, of wil erin geloven dat het anders kan.
Daardoor kan het ook niet anders, omdat de mensen die hier wel in geloven zo ongelooflijk in de minderheid zijn, dat zij nooit zo'n kracht kunnen ontwikkelen dat deze wereld getransformeerd kan worden tot een wereld van liefde.

IEDEREEN IS VERANTWOORDELIJK VOOR ALLE ELLENDE

De meeste mensen hebben hun geloof gevonden in het geld.
In het beklimmen van de maatschappelijke ladder.
Als ik maar veel geld heb, dan ben ik gelukkig.
Als ik maar hoger sta dan een ander.
Als ik maar alles kan kopen.
De interesse, het medeleven, voor de rest van die wereld, valt daarbij totaal weg. En als er iemand jou belemmert in jouw weg naar succes, macht, zekerheid, dan jaag je die als een lastige vlieg weg, of je slaat hem morsdood.

We zitten nu in een tijd dat heel veel mensen nergens meer wezenlijk in geloven. De wereld knalt toch vroeg of laat uit elkaar, er valt toch niets meer aan te doen.
Juist daardoor, als je maar met genoeg mensen bent die daarin geloven, dan zal die wereld ook vroeg of laat uit elkaar knallen.

Ja, en dan is er nog die groep mensen die er direct voor zorgt dat we haast verzuipen in een zee van bloed, ellende, haat, verdriet. Dat zijn de mensen in de wereld die de macht in handen hebben. Dat kleine groepje mensen bepaald alles wat er gebeurt. Als zij vinden dat sommige mensen minderwaardig tov van andere zijn, dan is dit zo, en deze mensen worden geminacht, of nog erger gemarteld en vermoord. Als zij vinden dat er maar één geloof bestaat, dan worden de mensen die daar niet in geloven doodgezwegen of letterlijk dood gemaakt. Als zij vinden dat je alleen maar gelukkig kunt worden door geld te verdienen of door macht te verkrijgen, de strijd van meer te hebben dan een ander, meer te zijn dan een ander, dan is dit zo.

JE KUNT HUN DE SCHULD GEVEN VAN ALLES MAAR JIJ BENT MEDESCHULDIG

Ik geloof erin dat deze wereld een wereld vol liefde kan worden.
Ik geloof erin dat iedereen van elkaar kan houden, ongeacht ras, kleur, handicap, godsdienst, ongeacht hoe je er aan de buitenkant uitziet.
Ik geloof in een verdraagzame wereld waarin iedereen zich in harmonie kan ontplooien tot wat hij/zij in wezen is.

Geloof jij hier ook in?
WIL je hierin geloven?
Geloven in iets brengt een hele sterke kracht teweeg.
Je kunt met deze kracht de wereld vernietigen, maar...

JE KUNT DE WERELD OOK WEER OP LATEN BLOEIEN ALS EEN VERWELKTE BLOEM DAT HELDER ZUIVER WATER GEGEVEN WORDT.

Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/Wmpf8dJKeW


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: