weekverslag 16-10-2004 trouw zijn

Geplaatst op donderdag 22 januari 2015 @ 01:10 , 499 keer bekeken

WEEKVERSLAG 16-10-2004 TROUW ZIJN

Ja, het is uiteindelijk toch nog heel snel gegaan.
Eerst de bevestiging dat ik uit de School was geschreven, dus geen leerling meer ben, en aan het eind van dezelfde week kwam mijn boek binnen.
Wist al dat t in oktober uit zou komen maar t was toch wel grote verrassing, zo snel al.
En t ziet er geweldig uit, kan er helemaal voor gaan, voor de inhoud natuurlijk, maar ook het jasje, de cover is schitterend.

En nu?
Wat ik de vorige keer deelde over vrij staan, ja ervaar dat dit heel erg belangrijk is.
Ik moet/wil nu helemaal gaan staan voor dat wat in mijn innerlijk tot uitdrukking gekomen is.
Geen enkel beeld er meer voorzetten, van dit kan niet, mag niet, bv omdat de Rozenkruisers dat zo zagen, zo snel sluipt dat naar binnen, vermengt dit zich.
In de kern is het heel duidelijk waar het mij om gaat op het Spirituele pad, wat ik aan wil reiken. Het gaan in totale vrijheid, zelf je ont-dekkingen doen, zelf tot ervaringen komen, het tot ervaren komen van zo is het. Dat niemand je zegt, zo moet je het doen, ga die weg op, doe dat niet, en doe dat wel, maar ben gewoon super bewust van dat wat je doet, en kijk eerlijk in je hart wat de betekenis hiervan is. Hoe dit dan vorm krijgt is niet van belang, als voorgaande maar niet in het geding komt.
Ik sta zeer kritisch tov veel in de New Age, de parawereld juist omdat dit daar wel vaak in het geding komt, maar ook hier wil ik geen dogma van maken. Zal alles steeds weer als nieuw proeven, binnenlaten, op me in laten werken en van daaruit reageren.
Het andere fundamentele aspect is en blijft de Liefde, een Liefde die er altijd is, was, en altijd zal Zijn voor ieder, voor ieder die er zich voor wil openen, zich erdoor wil laten raken, en uiteindelijk voor ieder die zich wil laten leiden door deze Liefde in het hart want deze Liefde Weet, en in openheid hiervoor kan het je dragen inspireren en beschermen van binnenuit.

Ja, lieve mensen, ik geloof er echt in.
Bepaalde manier past het allemaal, zijn het stadia van ontwikkeling.
Sta nu helemaal vrij, en vanuit deze vrijheid kan/mag alles tot uitdrukking gaan komen.
Maar er moet niks tot uitdrukking komen, waardoor het vrij mag/kan blijven.
Ik ga er gewoon voor, heb er zin in.


Tot een volgend moment.

lieve warme groet Kagib

De uitgesproken woorden:

http://we.tl/t-y2F1rmaMyj

Ja, fase 2....
Zo is t wel beetje naar boven geborreld in de periode die nu aangebroken is.
Dit dus ook in verbinding met de bijeenkomsten.
Het blijkt dat mensen toch nog wel heel huiverig zijn, of nog niet zo'n behoefte hebben om eens te komen kijken wat zo'n bijeenkomst nou inhoud. De affiche zag er schitterend uit, daar ook veel welgemeende complimenten over gehad en ook de flyer, hij springt er ook echt uit door de warme gele zonnekleur. Maar uiteindelijk is er nog maar minimaal iemand op komen dagen. Voor mij was hierin de belangrijke ervaring dat t minimaal of geen emoties wakker maakte van teleurstelling. De eerste keer was t natuurlijk beetje spannend, het op aarde brengen, maar de keren daarna, al was er twee keer niemand gekomen bleef t totaal innerlijk rustig. En ook heel belangrijk, het duidelijk voelen om door te gaan.
Nu liggen er dus veel meer mogelijkheden door het boek. Er is iets concreets waardoor mensen geraakt kunnen worden, dat beetje zichtbaar wordt wat ze bij mij voor vlees in de kuip hebben, wat ze mogen verwachten. Ga er ook alles aan doen om t boek onder de aandacht te brengen, stapje voor stapje. Nu eerst bezig geweest met de nieuwe affiche, nieuwe tekst, nieuw kleurtje, al heb ik dezelfde warmgele achtergrond behouden. Valt juist met die donkere dagen extra op. Gisteren alles laten kopiëren, ziet r weer schitterend uit. Zal m straks wel weer op de club zetten. Ga zeker ook nog de pers benaderen, het boek neerleggen in boekwinkels, en verspreidingsgebied uitbreiden nu in eerste instantie naar Amsterdam.
Heeeeeel prettig is, dat ik gister van mijn vader te horen kreeg dat hij weer t plan heeft om zijn kinderen wat geld toe te stoppen want ja vraagt toch wel fiks investering deze nieuwe stappen, ben er boel geld doorheen aan t jagen. Dus ja, dan past dit helemaal, steuntje in de rug, waardoor ik gewoon mijn hart kan blijven volgen in dat wat ik ervaar wat wil gebeuren.

Ja, lieve mensen, ik geloof er echt in.
Bepaalde manier past het allemaal, zijn het stadia van ontwikkeling.
Sta nu helemaal vrij, en vanuit deze vrijheid kan/mag alles tot uitdrukking gaan komen.
Maar er moet niks tot uitdrukking komen, waardoor het vrij mag/kan blijven.
Ik ga er gewoon voor, heb er zin in.


Tot een volgend moment.

lieve warme groet Kagib


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: