15 keer bekeken

Kagibs dagboek

 • donderdag 08 maart 2018 @ 15:22
  #1

  14-10-92 harmonie
  Twee daagjes verder. Harmonie blijft, tot op zekere hoogte. Het blijft allemaal wel heel intens het proces. Het zoeken van de balans tussen bij jezelf zijn en bij elkaar zijn. Veel gelezen, lekker in de zon gezeten samen met Strelsa, gepraat. En oja, gepoetst. Het was gister poetsdag, was hartstikke fijn met elkaar. Strelsa was heel blij met mijn hulp, ze was dit niet gewend.
  Het werd gister laat 2.00. Nog fijn gedeeld met Strelsa. Ze heeft behoefte aan bij zichzelf zijn om zichzelf te leren kennen. Ik zal haar hierin alle ruimte geven.
  Vandaag wel weer een relaxte dag al is Strelsa wel beetje afstandelijk en koel, ik vraag me af wat er weer allemaal in haar rondgaat. We zullen zien, het is allemaal wel relaxt. Ik zit nu poedelnaakt in het zonnetje en dit voelt goed, ik voel me vrij. Adam in het paradijs, ik hoop dat Eva ook snel komt hihihi


  16-10-92 samen verder?
  En ja, Eva kwam snel.
  Het proces lijkt voorbij te zijn wat betreft onzekerheid en twijfel bij Strelsa om wel of niet door te gaan met onze relatie.
  Gisteren begon nog heel zwaar.
  Het gesprek kwam op dat ik het seksuele contact miste omdat dit ons zo diep bij elkaar brengt.
  Toen sprak ze uit wat ik al dagen gevoeld had.
  Ze was niet zeker of het wel goed was om door te gaan. Ze voelde nu niets, geen enkele emotie, geen woede, geen verdriet geen liefde, niets. Tsja, en dat maakte alles wel heel pijnlijk.
  Maar het proces ging door.
  Veel praten, ze had het gevoel van mij niet waard te zijn, ik ben veel te lief, volg teveel, doe alles wat ze wil. Mijn weg lijkt in de wereld te zijn, veel reizen, en zij wil nu juist een vaste plek voor haarzelf vinden, met een tuin en zo. We verschillen zoveel van elkaar.
  Samen naar de wasserette, eerst het postkantoor, bezorgde brief binnen van mijn ouders en een brief van een vriendin. Het is nu echt tijd voor duidelijkheid.
  De afstand blijft nog, al is het aan de andere kant ook heel verwarrend, dan kilte dan heel lief aanrakerig omhelzen, kussen, spijt van kilte. Ik word er een beetje dol van.

  Dan huren we twee video's en dit brengt de doorbraak.
  De video's die ik heb gekozen brengen een diepe band met elkaar.
  We worden weer verbonden in het verdriet, de pijn, voor het lijden in de wereld.
  Een film over Indianen en het Christendom. In de film wordt heel sterk de verbinding gelegd tussen de overeenkomsten van de Westerse religie/gebruiken en de Indiaanse religie/gebruiken en dat we uiteindelijk allemaal mensen zijn, niemand is beter of slechter.
  In de film wordt ook heel sterk de beestachtigheid van sommige Indianenstammen belicht.
  Het raakt me diep, tranen staan in mijn ogen, intens verdriet, compassie voor het lijden in de wereld en de machteloosheid om hier iets in te veranderen.
  Dit ontroert Strelsa sterk want zij voelt dit ook. Haar kilte smelt, haar onzekerheid lost op, een stroom van Liefde vanuit haar komt over me heen, de wederzijdse stroming is terug.

  Kagib

  De uitgesproken woorden:

  http://we.tl/U4XWgekGqv