15 keer bekeken

Kagibs dagboek

 • donderdag 08 maart 2018 @ 13:35
  #1

  12-10-92 500 jaar na Columbus
  Ja, een historische dag.
  Vijfhonderd jaar geleden landde een mannetje genaamd Columbus op de kust van Amerika, dacht dat hij in India was en noemde daarom de mensen die hier wonen Indianen.
  Tsja, ik had dit dus eigenlijk allemaal moeten beleven op de Nevada test sight. Maar ja het leven valt niet te plannen, en ik schrijf dit dus in het huis van Strelsa, in het zonnetje, vredige atmosfeer, brommende ijskast.

  Voor mij is de conclusie van deze tocht, we zijn allemaal mensen.
  We zijn allemaal onderweg, en ook de oorspronkelijke bewoners moeten uiteindelijk hun rituelen, ceremonies achterlaten, om vrij te worden in de Geest. Het is allemaal gereedschap om de tempel van God, van de Grote Geest, op te bouwen. Maar als de tempel klaar is kan men het gereedschap weggooien en zelf als een werktuig van de Geest fungeren.

  Ja, en het proces tussen mij en Strelsa gaat nog steeds door.
  Ze knapt steeds meer op.
  Gisteren begon nog wel heel schokkend. Ze was heel koud en afstandelijk, er zat een muur tussen haar en mij waar ik niet doorheen kon komen. Het maakte me heel verdrietig, viel in een put, onmachtig ook maar iets te doen. Ik had er genoeg van, ik kon het niet meer aan, ze brak me.
  Toen riep ik u aan lieve Goddelijke Vader, en ik vroeg om vrede in mijn hart, en het kwam meteen. Het was als een wonder, maar ik ben er heel dankbaar voor. De kilheid bij Strelsa smolt door te delen langzaam weg. Ze had nare dromen gehad over ons.
  De muur brokkelde ook weer langzaam af door de kracht van de Liefde en het werd nog een heel harmonieuze vredige dag.

  Vandaag een heel harmonieuze vredige dag tot nu toe. Wat lezen. Als je in harmonie met alles leeft dan kan niets je aantasten, fysiek of innerlijk, je bent tegen alles beschermd. Ik geloof hier zeker in.
  Lekker in het zonnetje zitten samen met Strelsa, vredig, liefdevol, teder, sfeer harmonie. Wat praten met elkaar, heerlijk. Ze is lief en zacht, ik hou van haar.

  Kagib

  De uitgesproken woorden:

  http://we.tl/6Pt1w8Y1uj